Logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 14

Përmbledhja e konkursit

I have a tshirt printing business called Stealth Clothing. We also have another business called Stealth Engineering. I need a logo for the clothing business but I would also like to use the same logo for the engineering business. So if we could get the same logo with the different writing that would be good.
Stealth Clothing is car related clothing. Stealth engineering is car related aswell. This logo will be used on the pocket and on the tag of the shirt. I'd like something modern, stealthy, sharp, and minimal. centered around the S for stealth and the c for clothing.

Ok guys, sick of the car silhouettes and you aren't really understanding what I want. Get creative, don't just go to a logo website and get one off that because I can do that myself.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!