Logo Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 165
 • Fituesi: cse50diu

Përmbledhja e konkursit

Design Logo for online board game selling website. Such chess, backgammon.

name of the business is ArmArt so something with two letters A will be beautiful.

Keep in mind design has to be on the wood set so it must match. Also it has to have designer style to it. So it must be fancy

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!