logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $55
 • Propozimet e Marra: 97
 • Fituesi: vendy1234

Përmbledhja e konkursit

hey we need a logo for our new interior design firm. the name is "26 interiors". We are also open to "Twenty Six Interiors" written in letters instead of numbers. I'm attaching some inspiration images for logo designs we [login to view URL] you and good luck!
please reach out with any questions, i will try and comment and be as involved as possible!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“super easy to work with! a pleasure !”

Fotoja e profilit interiorsbybatya, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!