logo design - 16/01/2020 13:32 EST

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 25

Përmbledhja e konkursit

I am looking to get a logo designed for a brand I have called "Baddies Radar". I am open to a few ideas. 1. Idea would be using a radar gun and having it say the Baddies Radar on it. 2. Turning the Letter B into a radar symbol. 3. Using a radar symbol that says Baddies Radar. I am really open to anything that looks cool and plays off the ideas that this brand is in search of beautiful women aka baddies. I have attached a few logos and elements that I like.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!