Logo Design Contest

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 48
 • Fituesi: eliashasan3112

Përmbledhja e konkursit

Text for Logo: Oklahoma Insurance Connection, LLC

Insurance broker in Oklahoma

May use map of Oklahoma or other concepts. Please revisit contest for feedback from company.

Attached a couple of style/"type" samples.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • enayet6027
  enayet6027
  • 1 vit më parë

  Please check my another entry #125 #126 #127

  • 1 vit më parë
 • enayet6027
  enayet6027
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #123 #124

  • 1 vit më parë
 • fletcher6372
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  The scales should NOT be shown in any of the logos. Any image representation should be related to "INSURANCE".

  • 1 vit më parë
  1. Hcreativestudio
   Hcreativestudio
   • 1 vit më parë

   please check #116

   • 1 vit më parë
 • michelljagec
  michelljagec
  • 1 vit më parë

  kindly check entry #55 thank you in advance

  • 1 vit më parë
 • eibuibrahim
  eibuibrahim
  • 1 vit më parë

  #guaranteed please .

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!