Logo Design Contest

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 58
 • Fituesi: Transformar

Përmbledhja e konkursit

We need a personalized logo for an icon that includes the numbers 93.

Company Name: DJ Jones
Number to include: 93
Company Slogan: Stay Hungry Stay Humble

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!