Logo Design for automotive company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 75
 • Fituesi: przzinho

Përmbledhja e konkursit

Hello, I need a design for a logo for my automotive company.
the firm is called " AHAutomobiles "
The file should be a vector graphic so it can be adjusted to my needs.

I have attached some samples on how it should look or in what kind of style i want to have it.
Feel free to submit your ideas and thoughts.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“very creative, helpful and cooperative freelancer... on time and quality work”

Fotoja e profilit plaschette, Luxembourg.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!