Logo Design for brand name 'Serong'

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 95
 • Fituesi: Grupof5

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for the brand name 'Serong'

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“This designer delivered exactly what our brief required. We are very hapy with the end result and would happily call on this designer for future contests.”

Fotoja e profilit GIAdesigns, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • oscarmauricio
  oscarmauricio
  • 9 vite më parë

  ¡FELICITACIONES A LOS COLOMBIANOS! :D

  • 9 vite më parë
  1. designpro2010lx
   designpro2010lx
   • 9 vite më parë

   yeah yours was the best one man... congrats

   • 9 vite më parë
  2. Grupof5
   Grupof5
   • 9 vite më parë

   Thanks a lot!! ;)

   • 9 vite më parë
 • spontaneous
  spontaneous
  • 9 vite më parë

  congrats, nice design

  • 9 vite më parë
  1. Grupof5
   Grupof5
   • 9 vite më parë

   Thanks!! :):)

   • 9 vite më parë
 • Cybercop
  Cybercop
  • 9 vite më parë

  #188 , #190

  • 9 vite më parë
 • GIAdesigns
  Krijuesi i Konkursit
  • 9 vite më parë

  Hi to all who have entered our logo contest. Thank you for your fantastic designs and I would like to acknowledge that I didn't get to leave feedback to everyone due to time constraints. We will decide who our winner is and award the prize ASAP. Good luck.

  • 9 vite më parë
  1. logeshvino
   logeshvino
   • 9 vite më parë

   hi sir i have one more design can i upload now

   • 9 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!