Logo Design for cleaning brand

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 44
 • Fituesi: ivandacanay

Përmbledhja e konkursit

Logo design for Alomax cleaning brand.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I feel this designer stuck to the brief for the project and delivered accordingly. When comments were left to make amendments to the design, he responded quickly and accurately until the design was exactly what we wanted. I would recommend this designer to contribute to any logo design project/contest.”

Fotoja e profilit GIAdesigns, Australia.

Këndi publik i sqarimeve

Nuk ka ende asnjë mesazh.

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!