Logo Design for cleaning brand

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 44
 • Fituesi: ivandacanay

Përmbledhja e konkursit

Logo design for Alomax cleaning brand.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I feel this designer stuck to the brief for the project and delivered accordingly. When comments were left to make amendments to the design, he responded quickly and accurately until the design was exactly what we wanted. I would recommend this designer to contribute to any logo design project/contest.”

Fotoja e profilit GIAdesigns, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!