Logo Design for Forums.com

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 27
 • Fituesi: hanxiaochong

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for a people free forums site.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great design, thanks”

Fotoja e profilit startive, Switzerland.

Këndi publik i sqarimeve

 • ancellitto
  ancellitto
  • 12 vite më parë

  #73 please check it out and leave comments

  • 12 vite më parë
 • existenz33
  existenz33
  • 12 vite më parë

  #93 #94 #95

  • 12 vite më parë
 • SCCD
  SCCD
  • 12 vite më parë

  Kindly rate #88 . Thank you.

  • 12 vite më parë
 • freelancework89
  freelancework89
  • 12 vite më parë

  #74

  • 12 vite më parë
 • coral013
  coral013
  • 12 vite më parë

  Rate #70 !

  • 12 vite më parë
 • onlyfairdeals
  onlyfairdeals
  • 12 vite më parë

  i have made the logo but not able to submit.....

  • 12 vite më parë
 • Garzastep
  Garzastep
  • 12 vite më parë

  Rate #54!! thanks!!! cheers

  • 12 vite më parë
 • zulfibd08
  zulfibd08
  • 12 vite më parë

  I made a design but can't submit. It said :
  Error
  You have been blacklisted from contests

  • 12 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!