Logo Design for Forums.com

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 27
 • Fituesi: hanxiaochong

Përmbledhja e Konkursit

Design a logo for a people free forums site.

Aftësitë e Rekomanduara

Reagimi i Punёdhёnёsit

“Great design, thanks”

Fotoja e profilit startive, Switzerland.

Top kandidaturat nga ky konkurs

Shihni më Shumë Kandidatura

Këndi i Sqarimeve Publike

 • ancellitto
  ancellitto
  • 6 vite më parë

  #73 please check it out and leave comments

  • 6 vite më parë
 • existenz33
  existenz33
  • 6 vite më parë

  #93 #94 #95

  • 6 vite më parë
 • SCCD
  SCCD
  • 6 vite më parë

  Kindly rate #88 . Thank you.

  • 6 vite më parë
 • freelancework89
  freelancework89
  • 6 vite më parë

  #74

  • 6 vite më parë
 • coral013
  coral013
  • 6 vite më parë

  Rate #70 !

  • 6 vite më parë
 • onlyfairdeals
  onlyfairdeals
  • 6 vite më parë

  i have made the logo but not able to submit.....

  • 6 vite më parë
 • Garzastep
  Garzastep
  • 6 vite më parë

  Rate #54!! thanks!!! cheers

  • 6 vite më parë
 • zulfibd08
  zulfibd08
  • 6 vite më parë

  I made a design but can't submit. It said :
  Error
  You have been blacklisted from contests

  • 6 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe thjeshtë

 • Merrni njё larmi punimesh

  Merrni njё Larmi Punimesh Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë

  Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një Konkurs Tani ose Bashkohuni me ne Sot!