Logo Design for Glishy Glish

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 127
 • Fituesi: ppnelance

Përmbledhja e konkursit

Stylish Logo Design for new music recording Artist/Producer

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Satisfied with the work ;) Well done!”

Fotoja e profilit gmedy, Italy.

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!