Logo Design for Glishy Glish

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 127
 • Fituesi: ppnelance

Përmbledhja e konkursit

Stylish Logo Design for new music recording Artist/Producer

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Satisfied with the work ;) Well done!”

Fotoja e profilit gmedy, Italy.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!