Logo design for investment company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €50
 • Propozimet e Marra: 169
 • Fituesi: Designdeal011

Përmbledhja e konkursit

We're looking for a beautifully styled logo for a company named Savandi.
Its investment company, the logo must include all name of the company and some graphics around.

Formats:
eps pdf jpg png

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • R212D
  R212D
  • 1 vit më parë

  Check Out ! #259

  • 1 vit më parë
 • RahmatAbdii
  RahmatAbdii
  • 1 vit më parë

  please check #141

  • 1 vit më parë
 • asfandyar78655
  asfandyar78655
  • 1 vit më parë

  Please check entry # 136 137 138 139 140

  • 1 vit më parë
 • asfandyar78655
  asfandyar78655
  • 1 vit më parë

  Please check this design any changes please feedback & also note that am i new here not new in experience if you like any other logo so please contact me i also make it same for you.

  • 1 vit më parë
 • ananyak2020
  ananyak2020
  • 1 vit më parë

  please check my entry #88

  • 1 vit më parë
 • djrose
  djrose
  • 1 vit më parë

  please check entry #71

  • 1 vit më parë
 • shahadot55
  shahadot55
  • 1 vit më parë

  please check entry #62 and #66

  • 1 vit më parë
 • rakibhossen853
  rakibhossen853
  • 1 vit më parë

  check my entry #22 #32

  • 1 vit më parë
 • elieserrumbos
  elieserrumbos
  • 1 vit më parë

  HI, CHECK ENTRY #27

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!