Logo Design for iResources Holdings Limited

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 156
 • Fituesi: bellecreative

Përmbledhja e konkursit

Impactful professional clean design

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great Job... Very Unique Design”

Fotoja e profilit dendenx2, Hong Kong.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!