Logo Design for itc-media.com

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €200
 • Kandidaturat e marra: 101
 • Fituesi: ADMlanka

Përmbledhja e konkursit

Logo required in form of a symbol or fancy-shaped text to express the idea of "team expertise" in software development

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I asked for a logo, I received a clear, clean and outstanding design. It is a logo I will be proud of. Thank you very much!”

Fotoja e profilit adragos, Germany.

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!