Logo Design for itc-media.com

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €200
 • Propozimet e Marra: 101
 • Fituesi: ADMlanka

Përmbledhja e konkursit

Logo required in form of a symbol or fancy-shaped text to express the idea of "team expertise" in software development

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I asked for a logo, I received a clear, clean and outstanding design. It is a logo I will be proud of. Thank you very much!”

Fotoja e profilit adragos, Germany.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!