Logo Design for Market Intelligence Agency

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 10
 • Fituesi: wahabapple

Përmbledhja e konkursit

The designer that best delivers to the brief, wins. There can only be a maximum of one winner.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“@wahabapple won the contest on 6 October 2011”

Fotoja e profilit miaioia, Australia.

Këndi publik i sqarimeve

 • sadiq2010
  sadiq2010
  • 12 vite më parë

  congratulation!!! to the winner

  • 12 vite më parë
  1. wahabapple
   wahabapple
   • 12 vite më parë

   tnx yar plz ek kam kro gay ap

   • 12 vite më parë
  2. AkashBro
   AkashBro
   • 12 vite më parë

   kaisa kam?

   • 12 vite më parë
 • sayeedgt
  sayeedgt
  • 12 vite më parë

  is it too bad?#85

  • 12 vite më parë
 • wahabapple
  wahabapple
  • 12 vite më parë

  check the #82 #83 #84

  • 12 vite më parë
 • ActiveBrains
  ActiveBrains
  • 12 vite më parë

  PLS CHECK #67, #68, #72

  • 12 vite më parë
 • kecristobal
  kecristobal
  • 12 vite më parë

  and also #66. please kindly check my design. thanks.

  • 12 vite më parë
 • kecristobal
  kecristobal
  • 12 vite më parë

  #65 thanks ^_^

  • 12 vite më parë
 • miaioia
  Krijuesi i Konkursit
  • 12 vite më parë

  Many thanks for all the great designs that have been submitted so far. I have cut down the selection to the finalists, who I felt best understood the brand through the breif. I will be making my decision by this time tomorrow. There is still time to get your entries in. Good luck!

  • 12 vite më parë
 • Ovik
  Ovik
  • 12 vite më parë

  LOOK MY CONCEPT #2

  • 12 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!