Logo Design for Media Connect Couriers

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 70
 • Fituesi: CreativeBaked

Përmbledhja e konkursit

Create a logo that best encapsulates efficiency, speed, integrity and make it relevant to media and transport. Cheers

Aftësi të rekomanduara

Këndi publik i sqarimeve

 • tpraigama
  tpraigama
  • 12 vite më parë

  How is my design

  • 12 vite më parë
 • CreativeBaked
  CreativeBaked
  • 12 vite më parë

  If you like the design, but not the colour, let me know and I will amend to your desired colour.

  • 12 vite më parë
 • radhikasky
  radhikasky
  • 12 vite më parë

  #42 #43 #44

  • 12 vite më parë
 • danjuh25
  danjuh25
  • 12 vite më parë

  hi sir!i've submitted a designs..draft #30 ..hope you like it...thanks

  • 12 vite më parë
 • technopark123
  technopark123
  • 12 vite më parë

  hi,,check my logo #28

  • 12 vite më parë
 • criss4000
  criss4000
  • 12 vite më parë

  Hi ali1392,
  check your graphics skills on logos and you will be informed via e-mail about the new logo contests. That's how I see them.

  • 12 vite më parë
 • ali1392
  ali1392
  • 12 vite më parë

  hi everybody how r u,, anybody tell me about more logo contest on this site, because i am new on freelancer i don't know . thanks

  • 12 vite më parë
 • netsolzz
  netsolzz
  • 12 vite më parë

  What is the name of your Company...?

  • 12 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!