Logo Design for Media Connect Couriers

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 70
 • Fituesi: CreativeBaked

Përmbledhja e konkursit

Create a logo that best encapsulates efficiency, speed, integrity and make it relevant to media and transport. Cheers

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • tpraigama
  tpraigama
  • 10 vite më parë

  How is my design

  • 10 vite më parë
 • CreativeBaked
  CreativeBaked
  • 10 vite më parë

  If you like the design, but not the colour, let me know and I will amend to your desired colour.

  • 10 vite më parë
 • radhikasky
  radhikasky
  • 10 vite më parë

  #42 #43 #44

  • 10 vite më parë
 • danjuh25
  danjuh25
  • 10 vite më parë

  hi sir!i've submitted a designs..draft #30 ..hope you like it...thanks

  • 10 vite më parë
 • technopark123
  technopark123
  • 10 vite më parë

  hi,,check my logo #28

  • 10 vite më parë
 • criss4000
  criss4000
  • 10 vite më parë

  Hi ali1392,
  check your graphics skills on logos and you will be informed via e-mail about the new logo contests. That's how I see them.

  • 10 vite më parë
 • ali1392
  ali1392
  • 10 vite më parë

  hi everybody how r u,, anybody tell me about more logo contest on this site, because i am new on freelancer i don't know . thanks

  • 10 vite më parë
 • netsolzz
  netsolzz
  • 10 vite më parë

  What is the name of your Company...?

  • 10 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!