Logo Design For My Integrated Farm

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: Anaz200

Përmbledhja e konkursit

We are located in South India.

In my farm, We are selling Indian quails, Rabbit, Hens, flower horn fish, goats. (if you have a chance, kindly try to use that mentioned animal icons in a logo)

Farm Name: Greenleaf Farm (I need GL as an emblem and below emblem, we need to display Greenleaf farms)

Logo Tag Line: Way to Healthy Life

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“It was a pleasure to work with Anaz. He was very creative and has done various revisions as per my feedback. Will hire him again for future projects.”

Fotoja e profilit TechleafSolutions Pvt Ltd, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Anaz200
  Anaz200
  • 1 vit më parë

  Please view my new entry #28 and #29 thank you....

  • 1 vit më parë
 • Anaz200
  Anaz200
  • 1 vit më parë

  Please view my new entry #20 thank you sir

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!