Logo Design for mySub

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 58
 • Fituesi: greenlamp

Përmbledhja e konkursit

Sharp & Simple Logo Design required

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Excellent work!!”

Fotoja e profilit mysub, Australia.

Këndi publik i sqarimeve

 • rahulvyas12
  rahulvyas12
  • 12 vite më parë

  Check my Logo: #52
  Please write a feedback too,So that I can improve it.

  • 12 vite më parë
 • AnshulSharma09
  AnshulSharma09
  • 12 vite më parë

  Hi.
  See My Logo #32
  It is Simple And Easy To Identify.

  • 12 vite më parë
 • faizigenius
  faizigenius
  • 12 vite më parë

  Hello,
  please check this logo,if you like the concept of logo want some changes i will do.please give me feed back about this logo reply me

  BestRegards
  CreativeMind

  • 12 vite më parë
  1. happy0410
   happy0410
   • 12 vite më parë

   k sir

   • 12 vite më parë
 • icholia
  icholia
  • 12 vite më parë

  hey let me do this fore you it will be interesting

  • 12 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!