Logo design for new company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: alamin655450

Përmbledhja e konkursit

i need vector logo design for new company. It is conected with laser engraving and digital print. Company name is GLO-ART

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“very good designer, nice ideas.”

Fotoja e profilit iglocky, Croatia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • iglocky
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Hello, i would suggest anyone new not to copy allready published designs, instead make something new from scratch, new ideas.

  • 1 vit më parë
 • iglocky
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  number #5 is also interesting, can you maybe make ART part with less collor? maybe keep one color per letter , but C, M, Y collors.

  • 1 vit më parë
  1. foyaztuhin0
   foyaztuhin0
   • 1 vit më parë

   Dear, Contest holder

   • 1 vit më parë
  2. foyaztuhin0
   foyaztuhin0
   • 1 vit më parë

   Please check #22.

   • 1 vit më parë
 • iglocky
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Hello guys, you have nice ideas, until now my favorite is number #7 by Smily S. but keep going :)

  • 1 vit më parë
 • foyaztuhin0
  foyaztuhin0
  • 1 vit më parë

  Plz check #9

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!