Logo Design for XYBRO

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 32
 • Fituesi: crea8ivedesign

Përmbledhja e konkursit

Design a web 2.0 inspired logo for an upcoming real estate web application.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“the logo design was fresh, unique and has a recall which is perfect! thanks for granting my request”

Fotoja e profilit Abbylim, Philippines.

Këndi publik i sqarimeve

 • lcoolidge
  lcoolidge
  • 12 vite më parë

  What kind of real estate do you deal with? Homes, businesses, corporate office buildings, all, etc?

  • 12 vite më parë
 • freelancework89
  freelancework89
  • 12 vite më parë

  hope you like it

  • 12 vite më parë
 • designerartist
  designerartist
  • 12 vite më parë

  hey please check #32 with correct wording

  • 12 vite më parë
 • logodoc
  logodoc
  • 12 vite më parë

  Any feedback?

  • 12 vite më parë
 • icebolt
  icebolt
  • 12 vite më parë

  hmm this application is really challenging

  • 12 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!