Logo Design for XYBRO

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 32
 • Fituesi: crea8ivedesign

Përmbledhja e Konkursit

Design a web 2.0 inspired logo for an upcoming real estate web application.

Aftësitë e Rekomanduara

Reagimi i Punёdhёnёsit

“the logo design was fresh, unique and has a recall which is perfect! thanks for granting my request”

Fotoja e profilit Abbylim, Philippines.

Top kandidaturat nga ky konkurs

Shihni më Shumë Kandidatura

Këndi i Sqarimeve Publike

 • lcoolidge
  lcoolidge
  • 6 vite më parë

  What kind of real estate do you deal with? Homes, businesses, corporate office buildings, all, etc?

  • 6 vite më parë
 • freelancework89
  freelancework89
  • 6 vite më parë

  hope you like it

  • 6 vite më parë
 • designerartist
  designerartist
  • 6 vite më parë

  hey please check #32 with correct wording

  • 6 vite më parë
 • logodoc
  logodoc
  • 6 vite më parë

  Any feedback?

  • 6 vite më parë
 • icebolt
  icebolt
  • 6 vite më parë

  hmm this application is really challenging

  • 6 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe thjeshtë

 • Merrni njё larmi punimesh

  Merrni njё Larmi Punimesh Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë

  Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një Konkurs Tani ose Bashkohuni me ne Sot!