Logo Design for XYBRO

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 32
 • Fituesi: crea8ivedesign

Përmbledhja e konkursit

Design a web 2.0 inspired logo for an upcoming real estate web application.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“the logo design was fresh, unique and has a recall which is perfect! thanks for granting my request”

Fotoja e profilit Abbylim, Philippines.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • lcoolidge
  lcoolidge
  • 10 vite më parë

  What kind of real estate do you deal with? Homes, businesses, corporate office buildings, all, etc?

  • 10 vite më parë
 • freelancework89
  freelancework89
  • 10 vite më parë

  hope you like it

  • 10 vite më parë
 • designerartist
  designerartist
  • 10 vite më parë

  hey please check #32 with correct wording

  • 10 vite më parë
 • logodoc
  logodoc
  • 10 vite më parë

  Any feedback?

  • 10 vite më parë
 • icebolt
  icebolt
  • 10 vite më parë

  hmm this application is really challenging

  • 10 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!