Logo Design Ideas For a Painting Bussiness

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 51
 • Fituesi: sizerzstudio

Përmbledhja e konkursit

Hey guys so I need some logo design ideas for a painting business

the name of the company is (Clear Choice Painters) The log have to be simple but it has to transmite the trade message, it has to be easy to remember for the audience customers
it needs to have the name of the company, the winner can design the logo I'll pay 50 dollars for the person who design the best logo for my company.
it looks like you guys are summiting some ideas, but I'm attaching an image, if you guys can eliminate the words and replace with the top solid line and place it with the words somewhere else.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • SozolIslam
  SozolIslam
  • 3 javё më parë

  Dear sir view my entry...43,44,45,46

  • 3 javё më parë
 • NurhasyimahAmin
  NurhasyimahAmin
  • 3 javё më parë

  Dear Sir, kindly view and rate my entry #14 . Thank you.

  • 3 javё më parë
 • nurhabibahawangr
  nurhabibahawangr
  • 3 javё më parë

  kindly view and rate my entry #10 . thank you

  • 3 javё më parë
 • danieledeplano
  danieledeplano
  • 3 javё më parë

  #guaranteed #increaseprize

  • 3 javё më parë
 • Nooramanina
  Nooramanina
  • 3 javё më parë

  Hi, do review my entry #7 . Thank you

  • 3 javё më parë
 • MalikPak
  MalikPak
  • 3 javё më parë

  #guaranteed

  • 3 javё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!