Logo Designinnnn

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 44
 • Fituesi: DesignGuru

Përmbledhja e konkursit

Desing a logo .

2uSaucyBeatz

For Commercial Music production .

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“great worker great guy !”

Fotoja e profilit LPGMusic, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!