Logo for a bluetooth earbuds website

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 37
 • Fituesi: vw8300158vw

Përmbledhja e konkursit

Hello need a logo for earbuds website. This will be the product sold there : [login to view URL]

Website name will be : [login to view URL] (mean wireless earbuds in french)

Website color and design will look like this one : [login to view URL]

Good luck !

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“This guy is a serial winner ! I do many contest and Ravi won many of them !”

Fotoja e profilit saguenayweb, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!