Logo for a New Company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹2900
 • Propozimet e Marra: 29
 • Fituesi: tapos7737

Përmbledhja e konkursit

I would require a logo with the following aspects:
Name: Cooch Behar Tea Company
*The logo must showcase the royalty of Cooch Behar
*The logo must highlight Tea Leaves.
*The logo, if possible should have the letter S hidden in it.
I would require all the files of the logo including Vector

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“His creativity is very good and he is always ready to co-operate with you.”

Fotoja e profilit UdbhavDalmia, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!