Logo for a restaurant.

Përmbledhja e konkursit

I need a logo for my restaurant named "Scandinavia Grill". The logo must be simple and clean. I would prefer using an animal like a cow or a bull and the name scandinavia grill in it or get creative.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“a smart person that understands your needs”

Fotoja e profilit kushtrimboletini, Norway.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

  • Postoni konkursin tuaj

    Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

  • Merrni propozime me shumicë

    Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

  • Zgjidhni propozimin më të mirë

    Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!