Logo for a student success contract website.

Përmbledhja e konkursit

The name of the website is studentsuccesscontract.com. I would like the logo to have student success contract in it with some type of icon and or lines. Basically make a logo from those works. This is a website where students, parents, and teachers agree on terms of a contract to help students succeed.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Second logo with him”

Fotoja e profilit zipp96, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • luphy
  luphy
  • 1 vit më parë

  please check #40 . thanks

  • 1 vit më parë
 • webmobileappco
  webmobileappco
  • 1 vit më parë

  please check #25

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!