Logo for apparel brand

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 78

Përmbledhja e konkursit

I need a simple logo designed with the words ‘Redesign Apparel’ as the main piece and then a small ‘ADL | AUS’ underneath

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • alamsagor
  alamsagor
  • 2 ditё më parë

  Sir please check entry #75 , hope you will like it, thank you......

  • 2 ditё më parë
 • AnuruddhiNilusha
  AnuruddhiNilusha
  • 2 ditё më parë

  Please check entry #68

  • 2 ditё më parë
 • ARsabbin
  ARsabbin
  • 2 ditё më parë

  Entry #66

  • 2 ditё më parë
 • Sagor9k
  Sagor9k
  • 3 ditё më parë

  check #28 #22 please please . Thank you. request

  • 3 ditё më parë
 • Sagor9k
  Sagor9k
  • 4 ditё më parë

  Please sir check #28 #22 please please . Thank you.

  • 4 ditё më parë
 • mahtabsagor
  mahtabsagor
  • 4 ditё më parë

  Please check #30

  • 4 ditё më parë
 • Sagor9k
  Sagor9k
  • 4 ditё më parë

  Please Please dear sir see this logo #28

  • 4 ditё më parë
 • Sagor9k
  Sagor9k
  • 4 ditё më parë

  please #27

  • 4 ditё më parë
 • Sagor9k
  Sagor9k
  • 4 ditё më parë

  Dear sir please check this Awesome logo #22

  • 4 ditё më parë
 • mhshadin9090
  mhshadin9090
  • 5 ditё më parë

  Please check my entry #20

  • 5 ditё më parë
 • ZeaLuha
  ZeaLuha
  • 5 ditё më parë

  Please check my entry #4 thanks

  • 5 ditё më parë
 • usman661149
  usman661149
  • 5 ditё më parë

  according to your needs.

  • 5 ditё më parë
 • usman661149
  usman661149
  • 5 ditё më parë

  Please check #1

  • 5 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!