logo for company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £20
 • Propozimet e Marra: 77
 • Fituesi: rifat0101khan

Përmbledhja e konkursit

company called "Elite Rewards" needs a logo
company strapline is "Beat the Price tag"
company hosts competitions whereby customers enter to win luxury items.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Met the brief perfectly”

Fotoja e profilit steda89, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!