logo for Cypress Power Company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $500
 • Propozimet e Marra: 328
 • Fituesi: andipurnama16

Përmbledhja e konkursit

Looking to create a powerful modern logo for a Gas station that also offers renewable energy - like electric and Bio-diesel. Name of Company is: Cypress Power Company.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“He was clean and precise with his art and direction.”

Fotoja e profilit cbenzel1, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!