Logo for e-commerce art store

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: designhub247

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for my e-commerce art store that sells paint by number kits. The store name is "Paint By Number". I'm not sure if I want to use all caps or exactly as written. We'll see what looks best.

I've attached various logos that I really like. I want something artsy, cute, colorful.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Amazing designer; completely nailed exactly what I had in mind!”

Fotoja e profilit puravida, Costa Rica.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • maamirnaqvi
  maamirnaqvi
  • 1 vit më parë

  Please check #6 , #19

  • 1 vit më parë
 • FAYJULLAH
  FAYJULLAH
  • 1 vit më parë

  Please check #4

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!