Logo for Empathy Elite

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 110
 • Fituesi: nusratislam8282

Përmbledhja e konkursit

We're open to all ideas but, we suggest one with a golden triangle and Empathy Elite in writing.
Our company is based on giving tools that improve people's life by coaching them through good habits of lifestyle, mental&body health, financial freedom, motivation&personal improvement.

Empathy Elite is more than a company, its a movement.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good for fast work”

Fotoja e profilit SandroCardoso, Portugal.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!