Logo for Ghisoni Media Group (GMG)

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $200
 • Propozimet e Marra: 222
 • Fituesi: design24time

Përmbledhja e konkursit

We are after a logo to be built for the Ghisoni Media Group or GMG for short. Currently we do not have a logo.

We are looking for a logo the represents a Video Production House and is Modern like the logos attached.

We would like a Unique Image that can represent what we are about.

Please be sure to review the logos submitted to see what we like and don't like. Direct copycats will be removed.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!