LOGO for lash extention business

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £20
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: nurdesign

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for a new business. the company name is iLASHtrious which is a play on the word illustrious.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“She had the best entries from the start of the contest, has great design skills and was able to interpret exactly what I needed for my business. All the amendments I asked for were carried out promptly. Will definitely be working with her again. Thanks so much”

Fotoja e profilit rachelcahalane, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • nurdesign
  nurdesign
  • 1 vit më parë

  #29 totally copy my logo.If you copy the ideas of others, you will not be a winner yet. #29 Defeat Yourself! That's the real win!
  #humility

  • 1 vit më parë
 • ElvisB6
  ElvisB6
  • 1 vit më parë

  Please check #29 Now

  • 1 vit më parë
 • ElvisB6
  ElvisB6
  • 1 vit më parë

  Please check #27 multiple choices

  • 1 vit më parë
 • nurdesign
  nurdesign
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK#9#10 #11 #12

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!