logo for MediScreen

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 49
 • Fituesi: DesignGuru

Përmbledhja e konkursit

I need a logo for a medical company called MediScreen. I have attached a sample of a logo that I like. I like the colors and the simplicity. So something similar would be great

the logo will be on a dark background

final file must be a vector file (.eps).

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“professional design, great communication, timely delivery. Files delivered exactly as specified. Thank you! I would definitely use this freelancer again!”

Fotoja e profilit aisza, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Future designs
  Future designs
  • 1 vit më parë

  please check #55

  • 1 vit më parë
 • webmobileappco
  webmobileappco
  • 1 vit më parë

  check my entry #54

  • 1 vit më parë
 • bijoy1842
  bijoy1842
  • 1 vit më parë

  Dear Contest Holder,
  kindly check

  #19 #20

  Your feedback is highly appreciated!
  please provide feedback!

  • 1 vit më parë
 • aisza
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  please do not use the attached logo. that was just an example. i do not want a knock-off of that company's logo.

  • 1 vit më parë
  1. Mega Designers
   Mega Designers
   • 1 vit më parë

   Please check #12

   • 1 vit më parë
 • katobouf
  katobouf
  • 1 vit më parë

  #6

  • 1 vit më parë
 • Mega Designers
  Mega Designers
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #4

  • 1 vit më parë
 • katobouf
  katobouf
  • 1 vit më parë

  check #2

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!