Logo for Tech Consulting

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $43
 • Propozimet e Marra: 70
 • Fituesi: kowsar5252

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for technology & solution consulting firm. The logo should reflect the nature of the company service.

Please be specific on fonts, colors.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“More professional and very good presentation skill”

Fotoja e profilit sathikkhan, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Sadhon193
  Sadhon193
  • 1 vit më parë

  Dear CH this my proposal for logo #119 . Hope you like it. Feedback is always appreciated. Any change can be done according to your valuable suggestions. Thank you.

  • 1 vit më parë
 • Sadhon193
  Sadhon193
  • 1 vit më parë

  do you have any tagline or slogan?

  • 1 vit më parë
 • paek27
  paek27
  • 1 vit më parë

  please check #72,#78.

  • 1 vit më parë
 • aulhaqpk
  aulhaqpk
  • 1 vit më parë

  #7

  • 1 vit më parë
 • khushalichavda
  khushalichavda
  • 1 vit më parë

  Name of the company?

  • 1 vit më parë
  1. sathikkhan
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Arivelm

   • 1 vit më parë
 • aulhaqpk
  aulhaqpk
  • 1 vit më parë

  logo name please

  • 1 vit më parë
  1. sathikkhan
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   I'm not sure what logo name mean? You mean company name? If yes "Arivelm"

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!