Logo for Youtube Channel/Website

 • Statusi: Open
 • Çmimi: €25
 • Propozimet e Marra: 29

Përmbledhja e konkursit

We need a new logo for our startup.
We make travel/adventure videos and we live in an Italian island.
We would like something minimal telling about what we do and where we live.
The idea is that we are group of friends from a little island exploring a big world.
The channel is called Elbadventure, Elba is the name of the island.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ZeaLuha
  ZeaLuha
  • 5 ditё më parë

  What theme do you want to show in the logo sir?

  • 5 ditё më parë
  1. thenicosnow
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 ditё më parë

   We're thinking about a lighthouse, a compass or an animal (fish, turtle, dolphin).

   • 5 ditё më parë
  2. thenicosnow
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 ditё më parë

   But something minimal.. Our last logo was really full of things and bad.

   • 5 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!