$50 logo modify required.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 77
 • Fituesi: mustjabf

Përmbledhja e konkursit

I need a logo re-design.

First please look at the design concept 玉麒麟 ([login to view URL])

Secondly look at [login to view URL]

Please redesign a logo using [login to view URL] but use [login to view URL] as guideline.
OR
Redesign a logo using [login to view URL] at your own creatively level.

HOWEVER you must use below details:

Name of the club is: 麒麟会所
No english name, just above chinese name.
Color can be gold, yellow, orange and/or red.

After award must provide full 300 dpi with source code and in psd/ai , pdf and font used.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!