Lotus Group

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 676

Përmbledhja e konkursit

I'm looking for a logo and image for a brand called The Lotus Group. The Lotus Group is a company comprised of individuals that are all unique in their own way, yet have one common goal of orchestrating sporting and entertainment events.

I'd like for the lotus flower to be used in the logo.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!