Make a "RP" logo see attachment example

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 69
 • Fituesi: naimulislamart

Përmbledhja e konkursit

Make a logo with "RP" and logo name "RUSSEPARKEN"

The font of "RUSSEPARKEN" should be bold, not thiny. It can also says like:
"RUSSE
PARKEN"

Colors: Major color: RED Minor color: Black and white

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I did not get what I have paid for. He use very long time to answer me so the handover should end before I get satisfied with my logo. I wont hire again. ”

Fotoja e profilit foxypanther, Norway.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!