Make a website in wordpress

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €100
 • Propozimet e Marra: 12
 • Fituesi: codervai

Përmbledhja e konkursit

We are starting a new company which is specialised in cannabis terpenes and accessories. For this I am looking for a designer who can help me create an attractive wordpress site. The logo and most texts are available, but I would need to have the site manipulated in terms of good and relating images and give it a professional look.

It is a pretty basic page with
-About us
-Our mission
-Our products
-link to our webshop
-contact

our url is [login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • codervai
  codervai
  • 1 vit më parë

  Please sign the IP Transfer Agreement.

  • 1 vit më parë
 • ValidCode Development
  ValidCode Development
  • 1 vit më parë

  Please open the contest for some more time. Thank You.

  • 1 vit më parë
 • mithu2219146
  mithu2219146
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë
 • luminarysolution
  luminarysolution
  • 1 vit më parë

  Dear Sir, Please review my both work #9, #14

  • 1 vit më parë
 • Baljeetsingh8551
  Baljeetsingh8551
  • 1 vit më parë

  Hello Contest holder please provide me feedback #15

  • 1 vit më parë
 • saidesigner87
  saidesigner87
  • 1 vit më parë

  #increaseprize #increaseprize

  • 1 vit më parë
 • Baljeetsingh8551
  Baljeetsingh8551
  • 1 vit më parë

  I am working please wait my entry

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!