Make me a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £30
 • Propozimet e Marra: 76
 • Fituesi: omahmud

Përmbledhja e konkursit

I need a new logo for a client of mine: Dal Barista

They are a italian restaurant. i have attached the old logo

They want to associate the logo with the experience they wil get:

Nice food & drink,
Live piano music
Romantic setting

He would like cobbled steps &/or a piano incorporated into the logo.

i will end the contest early if i like one

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“great ..........”

Fotoja e profilit beautifulheaven1, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!