MEDIA KIT - Shekia-Daniella

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $65
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: BrankaStanic

Përmbledhja e konkursit

I need a media kit designed showcasing my marketing experience in the industry and the skills and services that I offer. The kit should have the following sections:

Heading: (use logo attached saying shekia- danielle)
Under heading put: Marketing. Public Relations. Social Media Management. "On The Rise V-log

Strategic Brand Management

Small Business

On The Rise V-Log

What's in This For You?

2k18/2k19 Growth Opportunities

Services Offered

Contact Me

The Media Kit should be very sleek and creative. This is to present to a audio visual production company. Color scheme should be royal blue , red and gold.
I NEED THIS MEDIA KIT TO POP! SLEEK looking and PROFESSIONAL!

Once initial layout is chosen I will forward over the content. The design and content has to be completed by 5am on Monday morning ! Feel free to use the pictures attached to showcase my work

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very nice work”

Fotoja e profilit presentation0622, Bahamas.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • hossenheru76
  hossenheru76
  • 5 muaj më parë

  please check #8 #7 #4

  • 5 muaj më parë
 • Abduux
  Abduux
  • 5 muaj më parë

  more information please

  • 5 muaj më parë
 • dinanassim22
  dinanassim22
  • 5 muaj më parë

  Hi, How Many Pages ?

  • 5 muaj më parë
  1. presentation0622
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 muaj më parë

   it can be about 5 or 6 .. no limit right now

   • 5 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!