Modify logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 87
 • Fituesi: mousumi23

Përmbledhja e konkursit

See attached my logo (jpg and ai files attached). NOTE - just the icon NOT the words.

All I want to do is change the colouring on the logo (remove the words)

I want to modify this with multicolours a bit like the circle logo on circle.com. I also have multiple projects and will use the various colours used in the logo for each project in turn.

My projects already use these colours:
#ef3937
RGB: 239.57.55
C:0%
M:93%
Y:84%
K: 0%
And the other can be seen at [login to view URL]

Thanks

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Nice design”

Fotoja e profilit fraserbsquared, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!